CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 18, 2012

update baru

assalamuaikum w.b.t dan salam sejahtera..lama aku ndak up-to-date blog aku ni..paling last up-to-date 14 september 2012..haha..itu pun men copy paste..kuang2x..kesian blog aku ni berhabuk,bersarang labah2x sudah..hhaaha..bukan apa bah,sebenarnya aku kureng aktif sudah sekarang sentuh2x blog aku ni,takda semangat den la..haha..blog aku neyh pun macam mau minta tukar background sudah..haha..apa2x hal,insyallah aku akan aktif berkarya semula di blog aku ni..mudah2xhan kan..amin..hehe..insyallah kita akan berketemu di lain entri lagi,insyallah..semoga kita dilindungi dan dirahmati ALLAH s.w.t..amin..assalamuaikum w.b.t

1 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

senang je nak aktif blogging balik.. kene la selalu blogwalking dan comment2 kat entry dorang.. nnt lama2 semangat nak update blog tu dtg balik la.. :) [link blog saya]