CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 5, 2011

pic with year4


haha..hensem kn aku..hHAHa..

pic dengan tahun 3b


nilah kelas yang betul2 rapat ma aku..haha..tapi kadang2 bikin sakit hati jua..haha..miss you all my kids

pic dengan tahun 3b


nilah kelas yang betul2 rapat ma aku..haha..tapi kadang2 bikin sakit hati jua..haha..miss you all my kids

pic tahun 6a


ok la juga kan.haha

pic dengan tahun 1


hahaha..ni la kelas yang betul2 buat aku pening kepala.hahaha..jajal bukan main..adedeh..walaupun dorang ni jajal2 belaka,aku tetap merindui kejajalan mereka..haha

sijil penghargaan


alhamdulilah ada juga sijil untuk aku bha..time penyerahan sijil ni juga la jamuan perpisahan telah diadakan untuk aku..terharunya..terima kasih warga sk st peter bundu

Pengalaman bernilai sebagai guru(walaupun guru ganti ja)

assalamuaikum&salam sejahtera saya ucapkan kpd pembaca2 blog ku sekalian..hehe..(ayat skema)..pa kabar semua?harap2 sihat walafiat hendaknya..setelah sekian lama blog ku ni terbengkalai,akhirnya terbuka jua hatiku untuk mengUpDate blog ku ini..hihi..pada episod kali ini,aku ingin kongsikan pengalaman yang telah aku terima selama 3bulan sebagai guru ganti(KGSK) di SK ST PETER BUNDU,KUALA PENYU bermula pada 28.3.2011 hibgga 18.6.2011..sesungguhnya kenangan ini merupakan antara kenangan2 terindahku yang tak akan ku lupain..hhihihi..ok la,sori lah merapu sket..hehe..banyak kenangan manis,masam,pahit yang telah aku terima sewaktu menjawat jawatan guru ganti ni..bak kata orang,tak semuanya senang di dunia ini..tanggungjawab yang telah aku galas ini memerlukan kekuatan mental&fizikal..mujurlah aku masih mampu bertahan dan terus bertahan..cewah..(macam lirik lagu pun ada,hihi)..kadaNG2 marah 2 menguasai diri ini namun dengan kekuatan iman ku yang tak seberapa ini dapat juga ku tahan,alhamdulilah..(marah2 2 kena la ada juga )..aku malas mau mencoretkan ayat2 yang berjela2 kerna anda pasti akan merasa boring kan..hehe..dengan itu,aku dengan rendah dirinya akan menyiarkan sedikit sebanyak gambar2 kenangan ku sewaktu bertugas di SK ST PETER BUNDU,KUALA PENYU..hehe..aku betul2 merindui suasana di sana.. ;(